Dallos Dóra

személyi edző, korrektív tréner

 

Nagyjából 7 évig társas táncoltam, majd ezután 4 évig egy amatőr foci csapat tagja voltam. Mindezek alatt úszó, futó és triatlon versenyeken vettem részt. 16 éves koromban pedig a konditerem világában találtam önmagamra.

 

Egy sérülés vezetett végül a személyi edző szakmába, ami ráébresztett arra, hogy mennyire fontos a preventív szemlélet a mindennapokban. Mióta megtanultam helyesen mozogni és tudom, mik az alapvető ergonómiai szabályok, azóta sokkal biztonságosabban és tudatosabban tudok edzeni. 2020-ban elvégeztem a személyi edző- majd 2022-ben a korrektív tréner képzést is. Szakmám gyakorlásával párhuzamosan igyekszem a társszakmákban is fejleszteni magam, érdeklődésem kiterjed a pihenés, alvás, légzés, hormonrendszer témák, valamint a funkcionális edzésről való minél bővebb információ- és tudásanyag megszerzésére.

 

Munkámmal szeretném elősegíteni a mozgásszervi problémák gyógyulását, és  elkergetni a tévhitet, hogy csak gyógyszeres kezeléssel lehet egy adott problémát megoldani. Mindezek mellett célom, hogy kedvet és önbizalmat adjak a sportolni vágyóknak.

Végzettségeim:

2020 Fitness Instruktor (Fitness Akadémia)

2021 Személyi Edző (Fitness Akadémia)

2022 Korrektív Tréner (Fitness Akadémia)

 

Elérhetőségeim:

Tel: +36308630728

Email: dallos.dora@htpro.hu

Instagram: doradallos_