Domokos Enikő

személyi edző, funkcionális tréner, pre- és posztnatális tréner

 

Hiperaktív gyerekként a sport jelentette a kikapcsolódást számomra, viszont felnőtt koromra megtapasztaltam, hogy a nem jól megtervezett edzés túlterheléshez vezet, és ez kihatással van az egész szervezetre. Tanulmányaim és tudásom alapján most már tudom, hogy tudatos edzéstervezéssel, megfelelő mennyiségű és minőségű pihenéssel és a táplálkozás helyes beállításával ez elkerülhető.

 

Biztosan sok diétát kipróbáltál már és sok edzésvideót megnéztél az interneten, amelyek nem hozták meg az átütő sikert számodra. Ennek egyik fő oka, hogy ezek a termékek nem voltak személyre szabva. Én segíteni tudok, hogy a lehető legátfogóbb tudást megkapd céljaid eléréséhez! Legyen szó az edzésed személyre szabásáról, a táplálkozásod optimalizálásáról, valamint az ülőmunka okozta mozgásszervi problémáid korrigálásáról. Nőként szívügyem, hogy támogassalak a várandósságod ideje alatt és az azt követő regenerációs folyamatokban.

A közös munkánk során mindenben melletted leszek!

 

Végzettségeim:

International Wellness Institute (IWI) – Pre- és Posztnatális Tréner

BOSU-Hungary Képzés és Oktatási Központ – BOSU KIDS Instruktor

Hajórév Kft. (Táplálkozás Beállítás) – Alk. Táplálkozás- és Élelmiszer tud. Szakismeretek Oriolus Med – Fascia Training Level 1

Oriolus Med – Kinesio-Tape alaptanfolyam

Fitness Akadémia – Funkcionális Tréner

Fitness Akadémia – Személyi Edző

International Wellness Institute (IWI) – Csoportos Fitness Instruktor

Szegedi Tudomány Egyetem – Rekreációszervező és Egészségfejlesztő

 

Elérhetőségeim:

Tel: +36305443438

Email: domokos.eniko@htpro.hu

Instagram: egeszsegesen_enivel