Drenyovszki Norbert

személyi edző

 

Egész eddigi életemet végigkísérte a sport iránti szeretet és elkötelezettség. Többféle sportot kipróbáltam, sokáig a labdarúgás volt a szerelmem, de néhány éve megtaláltam azt, amiben sikerült kiteljesednem, ez pedig nem más, mint az edzőtermek világa. Ezzel a hobbim egyben a hivatásom is lett! Eleinte csak az volt a cél, hogy jól nézzek ki, nagyobb és erősebb legyek, nem foglalkoztatott az, ha „valahol fáj”. Akkoriban úgy gondoltam ezekre a fájdalmakra, mint sokan, hogy a tevékenységgel jár, amit végzek, próbáltam alkalmazkodni hozzá, együtt élni vele. Egy idő után megelégeltem, rájöttem, hogy ennek nem kell így lennie és elkezdtem bővíteni a tudásomat. Rádöbbentem, hogy csak karcolgattam a tudásnak a határát, sokkal több van a felszín alatt, mint azt csak sejtettem. Amikor már nem volt elég az az információ számomra, amit az internet világában találtam, jelentkeztem a Fitness Akadémiára, hogy még jobban el tudjak mélyülni az edzés világában. A Fitness Akadémián először a fitness instruktori, majd a személyi edző végzettséget szereztem meg, ezzel még jobban elmélyítettem és megalapoztam a tudásom, amit azóta is napról-napra fejlesztek.

 

A mozgás segítségével lehetőségem van segíteni másoknak, hogy életmódot váltsanak, elérjék céljaikat, egészségesebbek legyenek, jobban, fitten érezzék magukat a bőrükben és ezáltal könnyebben és boldogabban éljék mindennapjaikat. Az edzéseken elért célok az élet minden területére ösztönzően hatnak! Szeretném továbbadni mindazt a tudást, amit magamba szívtam az évek alatt. Szeretném, ha nem gondolnák úgy az emberek, hogy a fájdalom a sport része, mi több, az élet része. Az, hogy a fájdalom a kor előrehaladtával elkerülhetetlen része az életünknek egy falsh állítás. Ezek a fájdalmak elsősorban az életmódhibákból fakadnak. A modern életünk gyakorlatilag a testünk előtt zajlik, bűvöljük az okostelefonunkat, dolgozunk a laptopunkon, egész nap vezetünk. Folyamatosan egy előrehelyezett tartásban élünk, aminek következtében súlyos tartáshiba alakulhat ki, ha nem foglalkozunk vele és komoly fájdalmak jelenhetnek meg, amik megkeseríthetik az életünket. Ennek a tartáshibának tudható be a háti gerinc, váll, illetve a vállöv korlátozottsága, valamint fájdalma. Ha derékfájdalommal küzdesz, akkor is hasonlóan kimutatható az életmódból fakadó hiba. Nagyon sok időt töltünk ülő helyzetben, ebből fakadóan izomegyensúlyunk felborul és komoly derékfájdalmaink lehetnek. Az ebből kialakult tartáshibákat megfelelő korrekciós gyakorlatokkal normalizálhatjuk.

 

Mint látható, ha odafigyelünk a testünk jelzéseire és foglalkozunk magunkkal, felkeresünk egy szakembert, hogy segítsen, akkor ezeket a fájdalmakat orvosolni tudjuk és nem kell életünk végéig együtt élni velük. Edzéseim során teljesen az alapoktól kezdjük a munkát. Felmérjük alaposan az állapotodat, a testedtől, a táplálkozási szokásaidtól az életminőségeden át, és az itt kapott információk alapján állítunk össze egy holisztikus szemlélettel átitatott tervet, amely nem csak a testeddel, hanem az elméddel is foglalkozik. Ha szükséged lenne segítségre az életmódhibákból eredő fájdalmak kezelésére, ha nem érzed jól magad a bőrödben és formálni szeretnéd az alakodat vagy akár csak mozgástanulás lenne a célod, akkor keress bátran.

Végzettségeim:

Fitness Instruktor – Fitness Akadémia

Személyi edző- Fitness Akadémia

 

Elérhetőségeim:

Tel: +36301837021

Email: drenyovszki.norbert@htpro.hu

Instagram: norbertdrenyovszki