Tamás Gergő

erőnléti- és személyi edző

Különböző sportágak kipróbálása után az amerikai futballban találtam meg sportolói önmagamat. Ebben az időszakban a sport gyerekcipőben járt hazánkban, ami sok esetben nem megfelelő fizikai felkészítéssel járt együtt, így számos sérülésben volt részem, aminek nagy része elkerülhető lett volna megfelelő képességfejlesztéssel. Ezen történések alapozták meg bennem, hogy a sport tudományával szeretnék foglalkozni.

Szakterületem a teljesítményfokozás preventív szemléletben. Nagy hangsúlyt fektetek munkám során az alap funkcionális mozgásminták elsajátítására. Ezen eszközök által lépésről lépésre építem fel az edzések terheléseit.

Edzésprogramomban jelentős részt tesz ki a sportolók és a más hétköznapi munkát végzők életében jelentkező diszfunkciók korrigálása. Egyénre szabott korrekciók által jutunk el a teljesítményfokozás irányába.

Edzői tevékenységem mellett oktatói szerepkörben is megtalálható vagyok a Fitness Akadémián, illetve ettől az ősztől az Újpesti Labdarúgó Akadémia utánpótlás erőnléti edzője leszek.

 

Végzettségeim:

Sport és rekreációszervező

Testépítés Sportedző

Testépítés Sportoktató

Személyi Edző

Trx Trainer

Bosu -Kamagon Instruktor

Funkcionális Trainer

Kinezio tape Terapeuta

Dbands Trainer

Rehabilitációs Trainer ( Flossing, Fascia training, Fascia masszázs-FDM, SMR henger)

Egyéb: (kondícionális képességek fejlesztése)

 

Elérhetőségeim:

Tel: +36706372466

Email: tamas.gergo@htpro.hu

Facebook: gergo.tamas.31

Instagram: tamas_geri